Nieuws

Een oproep van een ondernemer aan collega ondernemers, om elkaar te steunen tijdens deze crisis!
Een oproep van een ondernemer aan collega ondernemers, om elkaar te steunen tijdens deze crisis!
25-05-2020
Het zijn voor iedereen hele rare tijden. Niemand had dit zes maanden terug kunnen voorzien. De scholen zijn inmiddels weer deels open. Voor veel ondernemingen zijn de deuren echter nog gesloten. Horeca, sportscholen en veel contactberoepen hebben zware klappen gehad of gaan die nog krijgen.
lees meer

De leukste en meest bezochte opleiding van Nederland.
05-12-2019
Onze lesmethode “Nieuwe stijl” wordt steeds meer herkend en gewaardeerd. Deze is zelfs al terug te vinden in de nieuwe richtlijnen voor het HBO onderwijs voor 2020. Daar gaan we verder niet op wachten natuurlijk, want wij gaan gewoon door met het ontwikkelen van de fijnste manier van leren.
lees meer

Video EnergieSchool.nl
02-08-2019
Bekijk de video CPION Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis. Centrum voor Post-Initieel Onderwijs Nederland (CPION) De Opleiding Medische Basiskennis en de Opleiding Psychosociale Basiskennis van de Energieschool.nl zijn op landelijk HBO-niveau erkend door CPION.
lees meer

Reactie van een student
03-01-2018
De opleiding Medische Basiskennis heeft werkelijk mijn verwachtingen overtroffen. Zowel inhoudelijk, de wijze waarop de stof gebracht wordt en de manier van toetsing zijn heel prettig en dragen bij tot een beter begrip.
lees meer

Onze didactische visie: Nieuwe Stijl
04-10-2017
De Energieschool gaat ervan uit dat elk mens uniek is en dat niet iedereen op dezelfde manier leert. Een leervorm die bij de een past, hoeft niet ideaal voor de ander te zijn. Mensen verschillen in temperament en dus ook in leerstijl en staan op verschillende manieren in het leven.
lees meer

Er is veel belangstelling voor de opleidingen.. Daarom starten we alweer met een nieuwe groep.
06-06-2016
Het is fijn om waardering te krijgen voor de extra moeite die we investeren om onze opleidingen zo interessant en leuk mogelijk te brengen. Daardoor kan het dus gebeuren dat een groep vol zit en er al weer een nieuwe groep gepland staat.
lees meer

De Energieschool.nl is door CPION geaccrediteerd volgens de Plato eindtermen
01-12-2015
Wij zijn trots op de erkenning door CPION zowel wat betreft de kwaliteit alsook het HBO-niveau van onze opleidingen, maar vooral op de unieke lesmethode die voor zo velen een verademing is. 
lees meer

Medische Basiskennis nieuwe stijl groot succes
30-05-2014
Enthousiasme, verwondering, blijdschap, ga zo maar door, de reacties over deze Nieuwe Formule zijn ongekend.
Dagelijks spreken we (aankomend) therapeuten die al zo lang gewacht hebben met de stap te zetten naar een opleiding Medische Basiskennis, omdat ze er zo ontzettend tegenop zagen.
lees meer

Sacred Hotstone
29-08-2013
Een selecte groep cliënten ervaarden onlangs een zeer speciale behandelvorm: The Sacred Hotstone. Ze waren uitgenodigd door studenten van de opleiding Holistic Health Coach die goed voorbereid waren op hun komst.
lees meer

Listen to your heart beat
22-09-2012
Op zaterdagavond 22 september organiseert de Energieschool.nl een avond vol trilling, energie, ritme en healing. Ervaar, voel en bespeel de djembé o.l.v de befaamde Jonh T. Dakpo, maak kennis met Djembé-massage en voel je heartbeat.
lees meer

Eerste lichting Medische Basiskennis
21-01-2011
Vol enthousiasme is de eerste lichting Medische Basiskennis Nieuwe Stijl op 21 januari 2011 van start gegaan. “Een verademing”, “Ik zag zo tegen deze verplicht studie op, maar nu vind ik het gewoon leuk”
lees meer

Kiezen voor ons
  • Erkende opleiding door KTNO en CPION
  • Officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)