Nascholingen

Nascholing MBK - Diabetes

Tijdens deze MBK-nascholingsdag verkrijg je verschillende inzichten in diabetes. Er ontstaat een holistische beeldvorming rondom diabetes die wordt bekeken vanuit het reguliere beeld, maar ook vanuit de vijf elementen. Lesdatum: 4 september 2020.

Nascholing PSBK - Dementie

Deze nascholingsdag is tevens de eerste lesdag van onze volledige module Therapeutische Vaardigheden bij Dementie en kan dus gevolgd worden als losse nascholingsdag voor PSBK.
Lesdatum: 5 september 2020.

Nascholing MBK - Hoge Bloeddruk

Is een hoge bloeddruk gevaarlijk en wat zijn de kenmerken? Kun je er iets aan doen? Het thema van deze nascholingsdag MBK is het krijgen van inzicht in het mechanisme van hypertensie. Lesdatum: 11 september 2020.

Nascholing MBK - Op Reis langs je Zintuigen

Tijdens deze nascholingsdag (Medische Basiskennis) maak je een reis langs de vele zintuigen die het menselijk lichaam telt. Je verkent hun betekenis niet alleen via kennis, maar ook via beleving. Je onderzoekt de connectie tussen waarneming, interpretatie en besluit. Lesdatum: 31 oktober 2020.

Nascholing PSBK - Zelfhelend Vermogen

Psychische problematiek wordt vaak gaandeweg erger. Veel mensen denken daarom dat je jezelf niet kunt helpen. Maar mensen kúnnen zelf van betekenis zijn voor hun eigen psychische gezondheid! Lesdatum: 21 november 2020.
Kiezen voor ons
  • De opleidingen Medische en Psychosociale Basiskennis zijn erkend door CPION
  • De nascholingsdagen zijn geaccrediteerd door CGO
  • Officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)