Docenten van de Energieschool

Netty Nieuwlaat

Docent verpleegkunde en Natuurgeneeskundig Therapeut

 

Nadat Nettie in 1974 als leerling-verpleegkundige begon in het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven, merkte ze al snel na haar afstuderen dat ze het onderwijs in wilde. Diverse functies zorgden voor haar bagage als docent, zelfs in een vak waarvan ze voorheen altijd dacht dat ze dat nooit zou willen doceren omdat het van oudsher altijd betiteld werd als saai stampwerk: Medische Basiskennis.

Totdat ze in de jaren negentig, tijdens haar studie Natuurgeneeskunde in Arnhem, ontdekte hoe fascinerend en diep verweven Medische Basiskennis is met ons Mens-Zijn, ons Mens-Bewustzijn en ons Lichaams-Bewustzijn. Nu vindt ze juist Medische Basiskennis enorm leuk om te geven en vooral ook om te ervaren hoe de ander een tipje van de sluier licht om ook zo enthousiast te den.

 

Peter Paulissen

De passie van Peter Paulissen is duidelijk en krachtig:

Meewerken aan het welzijn van de mens en de planeet. Dat doet hij door cliënten en cursisten te begeleiden in zelfontwikkeling. Peter beheerst het meesterschap in de essentie van het leven!
Peter Paulissen begon zijn carrière met de studies fysiotherapie, westerse en oosterse geneeskunde. Daarnaast bestudeerde hij talrijke complementaire geneesvormen waaronder Postural Integration, BOCAM therapie, acupunctuur, hypnotherapie, Enneagram en orthomoleculaire geneeswijzen. Ook verdiepte hij zich in Advaita/Vedanta en de leer van de Vierde Weg (G.I.Gurdjieff).Regulier vervolgde hij zijn opleidingen met Humanistiek, Psycho(patho)logie en Integratieve psychologie. Peter Paulissen heeft al meer dan 25 jaar een medische praktijk waar hij succesvol functionele, energetische, en informatiegeneeskunde ten dienste van de patiënt toepast.Daarnaast beoefent hij veelvuldig zijn andere grote passie, namelijk lesgeven. Hij doceert medische en psychologische vakken, acupunctuur, Advaita/Vedanta en het Enneagram. Sinds 2014 wordt hij internationaal geroemd als trainer voor Bio-Energetische geneeskunde. Peter Paulissen reist daarnaast de wereld rond om therapeuten en artsen te trainen tot de beste versie van zichzelf.

 

 

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×