Medische Basiskennis

Onze opleiding Medische Basiskennis is erkend door CPION

“Een verademing”

“ Ik zag zo tegen deze verplicht studie op, nu vind ik het gewoon leuk”

“Zo zou iedere therapeut deze stof moeten kunnen leren”

“Wat een wonder he … de mens!!”

Beleef het wonder van ons bestaan

Dit was wat we wilden bereiken met deze nieuwe unieke vorm van studeren. Ondanks dat het een “verplichting” is van de zorgverzekeraars om je cliënten in aanmerking te laten komen voor vergoeding, mag de doelstelling, nl. therapeuten met voldoende know-how en kwaliteit, juist niet verloren gaan.  (Aspirant)-therapeuten dit verplichte nummertje laten doen, zonder dat de stof echt begrepen wordt en “binnenkomt” zijn al na de examendag blij dat ze deze exacte kennis van hun “harde schijf” kunnen wissen. Daardoor is er niet alleen sprake van verlies van de doelstelling, maar erger nog de cliënt heeft alleen een gekwalificeerde therapeut op papier.

Studeren Nieuwe Stijl is van- en ontwikkeld door de Energieschool.nl

Tijdens de Opleiding Medische Basiskennis Nieuwe Stijl is geen sprake van een stressgerelateerde studie met slechts èèn momentopname waarin je getoetst wordt. Gedurende de gehele opleiding ontdek je stap-voor-stap op een geheel innovatieve wijze hoe het wonder van de mens er uit ziet, en hoeveel je hiervan al begrepen hebt. Daar de animo zo groot is gebleken voor deze opleidingsreis door het menselijk lichaam start de Energieschool.nl binnenkort weer met nieuwe opleidingsgroepen. Zoals bij iedere reis kunnen “vroegboekers’ vooraf alvast genieten van hoge korting indien en zolang dit staat aangekondigd op de site. Deze opleiding wordt zeer gewaardeerd door de studenten en met veel plezier gegeven door speciiaal gekwalificeerde docenten. Op een speciale site voor deze medische opleidingen vinden jullie meer informatie. Klik daarvoor op de onderstaande blauwe zin.

Voor meer informatie Medische-&Psychosociala Basiskennis

Klik hier voor onze website www.opleiding-medische-basiskennis.nl