Opleidingen

Combi-opleiding Medische en Psychosociale Basiskennis

De meeste belangstelling is er voor deze combinatie van beide opleidingen. Als beste gewaardeerd door veel beroepsverenigingen, therapeuten, etc. Met jubileumkorting! Start 12 juni 2020 - INSTROMEN NOG MOGELIJK TOT SEPTEMBER!

Opleiding Medische Basiskennis

Al onze opleidingen volgen het door de Energieschool ontwikkelde 'unieke leersysteem'. Voorkom stress met 100% slagingskans en met jubileumkorting! Start 12 juni 2020 - INSTROMEN NOG MOGELIJK TOT SEPTEMBER!

Opleiding Psychosociale Basiskennis

Psychosociale basiskennis met vele herkenbare links naar de praktijk. Profiteer van de jubileumkorting en van het leren 'Nieuwe Stijl' voor gevoelstherapeuten. Start 12 juni 2020 - INSTROMEN NOG MOGELIJK TOT SEPTEMBER!

PSBK-zesdaagse

Ben je reeds in het bezit van een erkend diploma Medische Basiskennis volgens de Plato-eindtermen en geaccrediteerd door CPION of SNRO? En wil je dit in slechts zes dagen aanvullen met een diploma Psychosociale Basiskennis?

Therapeutische Vaardigheden bij Dementie

Gevoelsmatig is iemand met dementie vaak nog heel goed te bereiken. Je moet alleen weten hoe. De familie staat er niet meer alleen voor. Deze module leer je zowel de familie als de patiënt te steunen. Start 5 september 2020.
Kiezen voor ons
  • Erkende opleiding door KTNO en CPION
  • Officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)