Opleidingen

Nascholing MBK - Diabetes

Tijdens deze MBK-nascholingsdag verkrijg je verschillende inzichten in diabetes. Er ontstaat een holistische beeldvorming rondom diabetes die wordt bekeken vanuit het reguliere beeld, maar ook vanuit de vijf elementen. Lesdatum: 7 maart 2020.

Module Therapeutische Vaardigheden bij Dementie

Gevoelsmatig is iemand met dementie vaak nog heel goed te bereiken. Je moet alleen weten hoe. De familie staat er niet meer alleen voor. Deze module leer je zowel de familie als de patiënt te steunen. Start 8 februari 2020.

Nascholing PSBK - Zelfhelend Vermogen

Psychische problematiek wordt vaak gaandeweg erger. Veel mensen denken daarom dat je jezelf niet kunt helpen. Maar mensen kúnnen zelf van betekenis zijn voor hun eigen psychische gezondheid! Lesdatum: 13 maart 2020.

Nascholing MBK - Hoge Bloeddruk

Is een hoge bloeddruk gevaarlijk en wat zijn de kenmerken? Kun je er iets aan doen? Het thema van deze nascholingsdag MBK is het krijgen van inzicht in het mechanisme van hypertensie. Lesdatum: 18 april 2020.

Erkende Quantum-opleiding 45 ECT's

Leer werken met de laatste innovaties op het gebied van Quantum-Energie voor Zorg en Onderwijs. Vanuit een innovatieve mindset naar praktische en realistische adviezen en handvatten voor vernieuwing.

Nascholing PSBK - Stemmingsstoornissen

Vanuit onder andere de DSM, maar ook vanuit een eeuwenoud persoonlijkheidsmodel worden stemmingsstoornissen in combinatie met tien persoonlijkheidsstoornissen bekeken. Lesdatum: 6 juni 2020.

Combi-opleiding Medische en Psychosociale Basiskennis

De meeste belangstelling is er voor deze combinatie van beide opleidingen. Als beste gewaardeerd door veel beroepsverenigingen, therapeuten, etc. Met jubileumkorting! Start 15 mei 2020.

Opleiding Medische Basiskennis

Al onze opleidingen volgen het door de Energieschool ontwikkelde 'unieke leersysteem'. Voorkom stress met 100% slagingskans en met jubileumkorting! Start 15 mei 2020.

Opleiding Psychosociale Basiskennis

Psychosociale basiskennis met vele herkenbare links naar de praktijk. Profiteer van de jubileumkorting en van het leren 'Nieuwe Stijl' voor gevoelstherapeuten. Start 15 mei 2020.

PSBK-zesdaagse

Ben je reeds in het bezit van een erkend diploma Medische Basiskennis volgens de Plato-eindtermen en geaccrediteerd door CPION of SNRO? En wil je dit in slechts zes dagen aanvullen met een diploma Psychosociale Basiskennis?
Kiezen voor ons
  • Erkende opleiding door KTNO en CPION
  • Officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)