fbpx

Nascholing PSBK • 0,5 ECT • 4 november 2022

Neurotransmitters als handige tools

Neurotransmitters zijn handige tools, waar je veel meer mee kunt dan je dacht

Wist je dat je met behulp van je neurotransmitters de dagelijkse kleur van je voeding kunt vinden? En je daarna via het water, je cellen en de versterkers in je brein opnieuw verbinding kunt maken?

Tijdens deze nascholingsdag krijg je middels ‘brain-edge’ inzicht in hoe het staat met jouw neurotransmitters en met die van jouw cliënten. Zo leer je een nieuwe tool te gebruiken die je kunt inzetten voor het vertalen van van symptomen naar persoonlijke therapie voor elke zorgverlener.

TIP: Kijk ook eens naar de MBK-nascholingsdag van 17 september 2022. Deze is weliswaar los van deze nascholingsdag te volgen, maar sluit er naadloos op aan.

Bewijs van deelname

Na het volgen van de gehele nascholingsdag krijg je een bewijs van deelname.

Accreditatie

Onze Combi-opleiding en de afzonderlijke opleidingen Psychosociale Basiskennis en Medische Basiskennis zijn geaccrediteerd door CPION. Zij hebben onze opleidingen getoetst op de PLATO-eindtermen. Zo heb je de garantie dat je de vereiste diploma’s in huis hebt.

Accreditatie

Welke studiematerialen heb je nodig voor het volgen van de nascholing Neurocognitieve ontwikkelingsstoornissen

Voor deze nascholingsdag is het aanschaffen van studiematerialen niet noodzakelijk.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×