Nascholing PSBK of MBK • 0,5 ECT • 6 Maart 2021

Zelfhelend Vermogen

Wat kun je verwachten van de nascholing Zelfhelend Vermogen?

In ons leven krijgen we met veel aspecten van groei en ontwikkeling te maken.  Niet alleen rouw of gehechtheid in vele vormen, maar ook verdriet, angst, schuldgevoel, euforie, agressie en andere ontmoetingen.  We merken daarvan de lichamelijke effecten; de hormonen, de neurotransmitters, de aandoeningen, de lichamelijke en psychische disbalans én ook de helingsaspecten van het eigen lichaam.  Wie zijn wij als heelheid en hoe worden wij ons bewust van de oneindige mogelijkheden dat zelfhelend vermogen genoemd wordt? En vooral hoe kunnen we het weer van harte activeren.

Deze nascholing is geaccrediteerd door CGO. De student kan zelf bepalen of deze geldt als PSBK- of MBK-nascholing. Geef dit zelf door aan je beroepsvereniging of informeer bij hen naar de procedure.

9:30 – Inloggen

10:00 – Aanvang les

16:00 – Einde les

Netty Nieuwelaat

• 06-03-2021 - Online

De kosten van deze nascholingsdag bedragen €95,-.

Niet van toepassing voor deze specifieke nascholingsdag.

Alle lessen blijven tot nader bericht online, vanwege toename COVID-19-besmettingen

De veiligheid van onze studenten en docenten hebben bij ons, de Energieschool, de hoogste prioriteit. De afgelopen periode is wederom duidelijk geworden dat Covid-19 verre van een afgelopen zaak is (in tegendeel zelfs). We hebben daarom besloten, dat naast alle nascholingen, ook de lessen van de opleidingen zoals Medische Basiskennis, Psychosociale Basiskennis, Quantum Challenge en de Combi-opleiding tot nader bericht online blijven plaatsvinden.

We hebben er dan ook alle vertrouwen in, dat ook jullie de voordelen van deze manier van les krijgen zullen ervaren. Laten we er samen ondanks deze vervelende situatie een prachtige opleiding van maken.

Welke studiematerialen heb je nodig voor het volgen van de nascholing - Zelfhelend Vermogen?

Voor deze nascholingsdag is het aanschaffen van studiematerialen niet noodzakelijk.