Nascholing PSBK • 0,5 ECT • 20 Februari 2021

Dementie

"Van een zelfstandig functionerend mens dat eigen beslissingen en keuzes maakt, wordt je wereld afgebroken. Je raakt in de war en wordt niet meer serieus genomen. Je kunt je niet meer uiten zoals vroeger en langzaam sluit de buitenwereld zich als een cocon om je heen"

Dementie

Dementie kan ons allemaal overkomen, niemand uitgezonderd… Volgens de statistieken krijgt zelfs één op de vijf mensen ermee te maken. En je hoeft er niet eens oud voor te zijn. Zelfs jongere mensen kunnen aan dementie lijden. Sluipend of herkenbaar, afhankelijk van de fase waarin je terecht komt. De familie/omgeving wil graag van betekenis en tot steun zijn. Maar hoe moeilijk wordt dat voor hen als ze nog maar amper herkend worden? Of als het karakter van de persoon met dementie ingrijpend verandert?

Hoe ga je hier mee om als je jezelf als patiënt of je partner langzaam verliest? Wat als je omgeving van vertrouwd en bekend ineens onherkenbaar wordt? Deze nascholingsdag is tevens de eerste lesdag van de volledige module Therapeutische Vaardigheden bij Dementie.

9:30: inloggen

10:00: aanvang les

• 20-02-2021 - Live

De kosten van deze nascholingsdag bedragen €95,-.

Niet van toepassing voor deze specifieke nascholingsdag.

Alle lessen tot einde van het jaar online vanwege toename COVID-19-besmettingen

We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat ook jullie de voordelen van deze manier van les krijgen zullen ervaren. Laten we er samen ondanks deze noodzakelijke wijziging een prachtige opleiding van maken.

Welke studiematerialen heb je nodig voor het volgen van de nascholing PSBK - Dementie

Voor deze nascholingsdag is het aanschaffen van studiematerialen niet noodzakelijk.