fbpx

Nascholing MBK • 0,5 ECT • 12 maart 2022

Immuniteit

De basis voor een optimale immuniteit wordt gevormd door een uitgebalanceerde lifestyle en een uitgebalanceerde energiebalans.

Immuniteit

Waarbij elke vorm van stress tot een minimum wordt herleid.  Tijdens deze bijscholing gaan we bekijken hoe we virale infecties optimaal kunnen opruimen en herstellen.

We bespreken wat de sterkste ingangen zijn om tot een goed resultaat te komen. Ons zelfhelend vermogen is enorm maar wordt te vaak belast door de draaglast die we bij ons dragen. 

De voorwaarde voor gezondheid, in de breedste zin van het woord, is dus een brede en inzichtelijke zelfkennis over je eigen stressloos functioneren tezamen met de ondersteuning van de juiste nutriënten. Dit noemen we Regeneratieve Geneeskunde.  Dit begrip met zijn verschillende facetten zal uitvoerig tijdens deze bijscholing besproken worden met onder meer een andere kijk op infectieziekten.

Accreditatie

Onze Combi-opleiding en de afzonderlijke opleidingen Psychosociale Basiskennis en Medische Basiskennis zijn geaccrediteerd door CPION. Zij hebben onze opleidingen getoetst op de PLATO-eindtermen. Zo heb je de garantie dat je de vereiste diploma’s in huis hebt.

Accreditatie

Welke studiematerialen heb je nodig voor het volgen van de nascholing MBK - Immuniteit

Voor deze nascholingsdag is het aanschaffen van studiematerialen niet noodzakelijk.

“Doordat ik online de les kon volgen, heb ik echt optimaal en geboeid kunnen leren!”

Natasja

“Dankzij deze opleiding heb ik mijn kennis op een prettige manier kunnen uitbreiden...”

Christian Hermans

“...zonder problemen aansluiten bij de beroepsvereniging.”

Sandra Poels

“Het is een manier om echt stress-vrij te studeren...”

Christel Polderman
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×