fbpx

Nascholing MBK • 0,5 ECT • 18 september 2021

Corona voorbij?

Na de eerste opluchting en 'feestvreugde' komen de reacties van deze moeilijke Corona-periode aan de oppervlakte drijven. Wat is er stuk gegaan in het lichaam? Wat moet er opgeruimd en gerepareerd worden?

Corona voorbij?

Het einde van de coronaperiode lijkt in zicht. Maar helaas: dit virus is nog niet af. Er zullen vele mutaties volgen. Corona is een hybride vorm van een allang beken virus dat in de nieuwe vorm ‘spike-enzymen’ kreeg. Deze zullen meer en meer op elkaar afgestemd worden en waarschijnlijk zal het virus vaker gaan besmetten, maar minder vaak doden.

Als de gastheer dood is, heeft het virus er ook niets meer aan. Maar dit is een hypothese. We gaan meemaken of die hypothese standhoudt. Zodra lijkt dat dat alles weer ‘gewoon’ is, zal jij als therapeut als geen ander de gevolgen van deze periode gaan ervaren.
Om goed voorbereid te zijn op de grote toeloop in je praktijk is het van belang dat je weet wat er in het lichaam gebeurd is. Hoe was het lichaam van je cliënt vóór corona?
Elke behandeling zal dus voor iedereen anders zijn.

Tijdens deze actuele nascholingsdag wordt verteld hoe dit aan te pakken is, maar ook wat de valkuilen zijn. Bijvoorbeeld cliënten die slechts lichte klachten hebben gehad, maar toch intens vermoeid zijn, zelfs steeds vermoeider worden.

Accreditatie

Onze Combi-opleiding en de afzonderlijke opleidingen Psychosociale Basiskennis en Medische Basiskennis zijn geaccrediteerd door CPION. Zij hebben onze opleidingen getoetst op de PLATO-eindtermen. Zo heb je de garantie dat je de vereiste diploma’s in huis hebt.

Accreditatie

Welke studiematerialen heb je nodig voor het volgen van de nascholing MBK - Immuniteit

Voor deze nascholingsdag is het aanschaffen van studiematerialen niet noodzakelijk.

“Doordat ik online de les kon volgen, heb ik echt optimaal en geboeid kunnen leren!”

Natasja

“Dankzij deze opleiding heb ik mijn kennis op een prettige manier kunnen uitbreiden...”

Christian Hermans

“...zonder problemen aansluiten bij de beroepsvereniging.”

Sandra Poels

“Het is een manier om echt stress-vrij te studeren...”

Christel Polderman
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×