5-daagse Opleiding • 15 ECT • Start: 06 Februari 2021

QUANTUM CHALLENGE

Heftige emoties en nare gedachten kunnen ons leven beheersen als we niet weten waar ze vandaan komen, wat we ermee moeten doen en hoe we er onszelf van kunnen bevrijden.

5-daagse Online QUANTUM Challenge voor jou!

Louter overleven en zaken vermijden zorgt voor angsten en conflicten. Dat is onnodig, omdat veel van deze gevoelens en gedachten berusten op illusies, die we hebben ontwikkeld om pijnlijke gevoelens uit onze kindertijd te verdringen. Dit illusoire lijden maakt ons leven moeilijker en pijnlijker dan nodig is. Hoe nuttig deze onbewuste overlevingsstrategieën ook kunnen zijn voor een kind, voor de volwassene werken ze meestal erg destructief.

Deze unieke 5-daagse QUANTUM-module geeft je nieuwe wetenschappelijke inzichten rondom de verwevenheid tussen: fysica, biologie en bewustzijn. Een keer per maand één dag helemaal voor jou!

Je leert de nieuwste tools om te focussen op zelfkennis. Het is een een ontmoeting met de persoonlijkheid, je ontmaskert eindelijk je eigen identiteit en je raakt weer bevriend met je authentieke zelf. En dat alles in je eigen ruimte, vanuit je eigen huis.

9.30 uur – 18.00 uur

Peter Paulissen

• 06-02-2020
  • 13-03-2020
  • 10-04-2020
  • 15-05-2020
  • 12-06-2020

De kosten voor de  Quantum-opleiding bedragen €749,-

Alle lessen tot einde van het jaar online vanwege toename COVID-19-besmettingen

We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat ook jullie de voordelen van deze manier van les krijgen zullen ervaren. Laten we er samen ondanks deze noodzakelijke wijziging een prachtige opleiding van maken.

Welke studiematerialen heb je nodig voor het volgen van de Quantum opleiding?

Studiemateriaal: circa €50,-