5-daagse Opleiding • 15 ECT • Start: 15 januari 2022

Quantum Challenge

Heftige emoties en nare gedachten kunnen ons leven beheersen als we niet weten waar ze vandaan komen, wat we ermee moeten doen en hoe we er onszelf van kunnen bevrijden.

5-daagse Online Quantum Challenge voor jou!

Louter overleven en zaken vermijden zorgt voor angsten en conflicten. Dat is onnodig, omdat veel van deze gevoelens en gedachten berusten op illusies, die we hebben ontwikkeld om pijnlijke gevoelens uit onze kindertijd te verdringen. Dit illusoire lijden maakt ons leven moeilijker en pijnlijker dan nodig is. Hoe nuttig deze onbewuste overlevingsstrategieën ook kunnen zijn voor een kind, voor de volwassene werken ze meestal erg destructief.

Deze unieke 5-daagse Quantum-module geeft je nieuwe wetenschappelijke inzichten rondom de verwevenheid tussen: fysica, biologie en bewustzijn. Een keer per maand één dag helemaal voor jou!

Je leert de nieuwste tools om te focussen op zelfkennis. Het is een een ontmoeting met de persoonlijkheid, je ontmaskert eindelijk je eigen identiteit en je raakt weer bevriend met je authentieke zelf. En dat alles in je eigen ruimte, vanuit je eigen huis.

Deze opleiding is geaccrediteerd door de volgende beroepsvereniging: KTNO, voor 15 ECT’s
Deze opleiding is tevens erkend door de VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde).

Ervaringen van studenten

Cees den Braber, Praktijk Den Braber over de Quantum Challenge:

Heel groots, nooit op deze manier kennis meegemaakt. Van hoogstaande kwaliteit de opleiding. Zie het als een kadootje voor jezelf. Mijn leven heeft er een totaal andere wending mee gekregen.
Het is zo mooi en diep dat het eigenlijk niet is op te schrijven alleen maar te ervaren.
Tot nu toe de mooiste opleiding die ik in mijn 30-jarige praktijk heb gevolgd. Gewoon doen en genieten van deze prachtige opleiding.
Anne-Marie Koppens-Linders, Praktijk Imala over de Quantum Challenge:
De Quatum Challenge heeft mij bewustwordingen en inzichten gegeven om mijn persoonlijkheid, mijn (hoofd)karakter eigenschappen en alle “ikjes” los te laten.
Ik leer steeds meer me te Her-Inneren wie ik diep van binnen ben en waar het nu echt om gaat. Alles waarvan we iets denken, is helemaal niets!
Dagelijks niet inspannen brengt ontspanning. En bezig zijn om niet(s) te doen, en dat voelt heerlijk!
Een echte aanrader!
Elisabeth Langestraat-Nooren, Relise Natuurgeneeskunde over de Quantum Challenge:
Quantum heeft mijn leven verrijkt, maar het is nog oefenen om de programmering los te laten. Ik vraag me ook af of dat belangrijk is. Zeker omdat er niks is en het alleen maar in het NU is. Ik pas quantum dagelijks toe (ook bij sommige cliënten) en voel me daardoor krachtiger.
Ik heb genoten van de lessen. Er waren momenten dat ik moe was, maar er gebeurt natuurlijk van alles. Peter is een fijne docent.
Marlene Hanssen, Praktijk Vertrouwen over de Quantum Challenge:
Voor mij was de Quantum Challenge een dag om naar uit te kijken. De aangename manier zoals Peter Paulissen kennis deelt en verdiept, zorgde dat ik aan het beeld gekluisterd bleef.  De vertaalslag van die kennis naar de persoonlijke omstandigheden van iedere deelnemer gaf het geheel ‘handen en voeten’. Daardoor beklijft het geleerde in mijn dagelijkse leven en in de begeleiding van mijn cliënten. Ik voel me rustiger en zekerder in die begeleiding.

Welke studiematerialen heb je nodig voor het volgen van de Quantum opleiding?

Studiemateriaal: circa €50,-

“Ik ben zeer positief over de Energieschool en de leerkrachten zeer professioneel les geven.”

Tom Lueb

Marleen van Ras