fbpx

5-daagse Opleiding • 15 ECT • Start: 06 Februari 2021

QUANTUM CHALLENGE

Heftige emoties en nare gedachten kunnen ons leven beheersen als we niet weten waar ze vandaan komen, wat we ermee moeten doen en hoe we er onszelf van kunnen bevrijden.

5-daagse Online QUANTUM Challenge voor jou!

Louter overleven en zaken vermijden zorgt voor angsten en conflicten. Dat is onnodig, omdat veel van deze gevoelens en gedachten berusten op illusies, die we hebben ontwikkeld om pijnlijke gevoelens uit onze kindertijd te verdringen. Dit illusoire lijden maakt ons leven moeilijker en pijnlijker dan nodig is. Hoe nuttig deze onbewuste overlevingsstrategieën ook kunnen zijn voor een kind, voor de volwassene werken ze meestal erg destructief.

Deze unieke 5-daagse QUANTUM-module geeft je nieuwe wetenschappelijke inzichten rondom de verwevenheid tussen: fysica, biologie en bewustzijn. Een keer per maand één dag helemaal voor jou!

Je leert de nieuwste tools om te focussen op zelfkennis. Het is een een ontmoeting met de persoonlijkheid, je ontmaskert eindelijk je eigen identiteit en je raakt weer bevriend met je authentieke zelf. En dat alles in je eigen ruimte, vanuit je eigen huis.

Accreditatie

Onze Combi-opleiding en de afzonderlijke opleidingen Psychosociale Basiskennis en Medische Basiskennis zijn geaccrediteerd door CPION. Zij hebben onze opleidingen getoetst op de PLATO-eindtermen. Zo heb je de garantie dat je de vereiste diploma’s in huis hebt.

Accreditatie

Lestijden

9.30 uur – 18.00 uur

Docent

Peter Paulissen

Direct inschrijven

Data

  • 06-02-2020
  • 13-03-2020
  • 10-04-2020
  • 15-05-2020
  • 12-06-2020

Kosten

De kosten voor de  Quantum-opleiding bedragen €749,-

Direct inschrijven

Alle lessen tot einde van het jaar online vanwege toename COVID-19-besmettingen

De veiligheid van onze studenten en docenten hebben bij ons, de Energieschool, de hoogste prioriteit. De afgelopen dagen is duidelijk geworden dat Covid-19 verre van een afgelopen zaak is (in tegendeel zelfs). We hebben daarom besloten, ondanks eerdere berichtgeving, dat ook de lessen van de opleidingen Medische Basiskennis, Psychosociale Basiskennis en de Combi-opleiding online zullen plaatsvinden.

Daarvoor gebruiken we het programma Zoom. Deze toonaangevende “Conferencing Video Software” biedt ons de mogelijkheid om ook online een echte klassikale ervaring neer te zetten voor onze studenten zoals ze dat gewend zijn van de Energieschool. Voordelen die we van hen horen zijn onder andere het niet hebben van reistijd en reiskosten, en het comfort van het zelf kiezen van waar je aan de les deelneemt.

We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat ook jullie de voordelen van deze manier van les krijgen zullen ervaren. Laten we er samen ondanks deze noodzakelijke wijziging een prachtige opleiding van maken.

Direct inschrijven

Welke studiematerialen heb je nodig voor het volgen van de Quantum opleiding?

Studiemateriaal: circa €50,-

“Doordat ik online de les kon volgen, heb ik echt optimaal en geboeid kunnen leren!”

Natasja

“Dankzij deze opleiding heb ik mijn kennis op een prettige manier kunnen uitbreiden...”

Christian Hermans

“...zonder problemen aansluiten bij de beroepsvereniging.”

Sandra Poels

“Het is een manier om echt stress-vrij te studeren...”

Christel Polderman
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×