Anne-Marie Boot

Directeur – Docent Holistic Health Coach

annemarieAnne-Marie was als docente verbonden aan diverse opleidingen en combineerde dit met een baan in het management.  Na haar opleidingen als Natuurgeneeskundig Gezondheidsadiviseur, Reiki- en Shambhala Master en Energetisch Genezen runde zij zo’n 10 jaar een Spiritueel Centrum met cursussen en workshops zoals Reiki, Shambhala, kindercursussen, diverse massagevormen, Reiki & Massage met etherische oliën, Hotstone etc.

Maar er was meer mogelijk. Haar eigen belevingen en het intense genieten van het wonder en de kracht van de mens, de oneindige mogelijkheden die de natuur te bieden heeft, zoals de kracht van de zon, de invloed van planten en dieren hebben op haar hun invloed.

Ook de ontwikkeling van gedachtekracht, het genezen op celniveau en de werking van de kwantumfysica blijven onderwerpen van haar studie. Daarop is zij al haar aandacht gaan richten op haar grote passie: het gericht opleiden van Energetische Therapeuten die op verschillende gebieden van het energetisch, lichaamsgerichte welzijn zich kunnen gaan bekwamen. Het doel: hoe meer vakbekwame mensen die zelf goed in hun vel zitten zich gaan inzetten voor het welzijn van een medemens, hoe beter het met de wereld gaat. Zo ontstond in 2005 de EnergieSchool.nl. Haar levensdoel kreeg zo vorm en ze geniet met volle teugen van dit cadeau.