Sacred Hotstone

Een selecte groep cliënten ervaarden onlangs een zeer speciale behandelvorm: The Sacred Hotstone. Ze waren uitgenodigd door studenten van de opleiding Holistic Health Coach die goed voorbereid waren op hun komst.
En ook nu bleek weer, dat je als therapeut nooit precies van te voren hoe een behandeling gaat lopen.
Sommige cliënten hadden al eerder hotstonemassages gehad en ze dachten te weten wat ze konden verwachten, maar door de diepgaande spirituele en lichaamsgerichte opleiding van de studenten weten ze de client tot op zielsniveau “raken” met hun hotstones en de bijzondere kracht van de oersteen.
Uiterlijk ziet deze behandeling er misschien hetzelfde uit als alle andere hotstonemassages; je ligt op een
behandeltafel en er wordt gemasseerd met warme basaltstenen.
Maar dat er een groot verschil is tussen een massage en een therapeutische behandeling bleek uit de reacties van de cliënten. Nog dagen later kwamen de reacties binnen van mensen die een diep gevoel van healing, ontspanning maar ook inzicht hadden ervaren. We weten niet wie het meest genoten heeft van de behandelingen tijdens de praktijkdagen: de cliënten of de studenten…
Wat we wel weten is dat deze unieke “Sacred” hotstone met recht zijn naam verdiend.
Kiezen voor ons
  • Erkende opleiding door KTNO en CPION
  • Officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)