terug naar overzicht

Medische Basiskennis nieuwe stijl groot succes

Enthousiasme, verwondering, blijdschap, ga zo maar door, de reacties over deze Nieuwe Formule zijn ongekend.
Dagelijks spreken we (aankomend) therapeuten die al zo lang gewacht hebben met de stap te zetten naar een opleiding Medische Basiskennis, omdat ze er zo ontzettend tegenop zagen.
Begrijpelijk want het is ook best een hele hap, je moet veel weten en er komt veel informatie op je bordje.
Natuurlijk, bij de opleiding van de Energieschool.nl, moet je ook studeren, want het is per slot van rekening een opleiding op HBO-niveau en je krijgt een erkend diploma, maar de manier van studeren mag gerust uniek genoemd worden.
D.m.v belevingen wordt je meegenomen in de wondere wereld van het menselijk lichaam en doordat je dit op deze manier kunt ervaren lijkt het meer op een avonturenreis dan op een taaie studie. Samenwerken in groepjes, zelf dingen uitproberen, praktische lessen, kortom geen urenlange zit op een stoel en luisteren naar de docent, maar meeparticiperen en meebewegen en nog legio verrassingen, dat is het wat deze lessen zo aantrekkelijk maakt.
Kortom een opleiding waar je je hele (therapeutische) leven met plezier aan terug denkt, maar waar je ook in je werk zoals prive veel baat van hebt, want per slot van rekening, gaat het niet alleen over anatomische modellen, verhalen en plaatjes, maar ook over het fantasische lichaam wat JIJZELF hebt …
Lees meer: www.opleiding-medische-basiskennis.nl
Kiezen voor ons
  • Erkende opleiding door KTNO en CPION
  • Officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)