terug naar overzicht

Eerste lichting Medische Basiskennis

Vol enthousiasme is de eerste lichting Medische Basiskennis Nieuwe Stijl op 21 januari 2011 van start gegaan.
“Een verademing”
“Ik zag zo tegen deze verplicht studie op, maar nu vind ik het gewoon leuk”
“Zo zou iedere therapeut deze stof moeten kunnen leren”
“Wat een wonder he … de mens!”
“Overigens vannacht zo’n mooie droom gehad over mijn nieren die niet gezien willen worden. Ik zag ze zo liggen in een bakje en kreeg er commentaar bij. Leuk deze opleiding!”
Dit was wat we wilden bereiken met deze nieuwe unieke vorm van studeren.
Ondanks dat het een “verplichting” is van de zorgverzekeraars om je cliënten in aanmerking te laten komen voor vergoeding, mag de doelstelling, nl. therapeuten met know-how en kwaliteit, juist niet verloren gaan.(Aspirant)-therapeuten dit verplichte nummertje doen, zonder dat de stof echt begrepen wordt en “binnenkomt” zijn al na de examendag blij dat ze deze exacte kennis van hun “harde schijf” kunnen wissen. In dit geval is er niet alleen sprake van verlies van de doelstelling, maar erger nog de cliënt heeft alleen een gekwalificeerde therapeut op papier.
Tijdens de Opleiding Medische Basiskennis Nieuwe Stijl is geen sprake van een stressgerelateerde studie met èèn momentopname waarin je getoetst wordt. Gedurende de gehele opleiding ontdek je stap-voor-stap hoe het wonder van de mens er uit ziet, en wat je hiervan al begrepen hebt.
Daar de animo zo groot is gebleken voor deze avonturen reis door het menselijk lichaam start de Energieschool.nl binnenkort nieuwe opleidingsgroepen. Zoals bij iedere reis kunnen “vroegboekers’ vooraf alvast genieten van hoge korting.
Kiezen voor ons
  • Erkende opleiding door KTNO en CPION
  • Officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)