Leersysteem

Uniek leersysteem/Innovatieve leervorm
Energieschool.nl heeft een zeer innovatieve en unieke vorm van studeren ontwikkeld, genaamd Nieuwe Stijl. Deze leervorm past uitstekend bij de therapeut en de gevoelsmens. Hij is erop gericht om de lesstof zoveel mogelijk te ‘beleven’. Het op een compacte wijze overdragen van ervaringen via deze lesmethode, op de momenten dat de student daar geheel open voor kan staan, zorgt ervoor dat de lesstof in zijn totaliteit wordt opgenomen en geïntegreerd.

Kapstokken voor celgeheugen
Er ontstaan tijdens de opleiding voor iedere student mogelijkheden om op zijn of haar eigen manier zogenaamde kapstokken te ontwikkelen waardoor de lesstof een plaats krijgt in het (cel)geheugen. Hierdoor is deze in de toekomst op een snelle manier oproepbaar tijdens consulten of behandelingen. Er zal gedurende een opleiding Nieuwe Stijl zeker geen sprake zijn van lange vragenlijsten invullen, piekprestaties leveren of examenstress ervaren.

Voor wie?
Onze opleidingen zijn geschikt voor iedereen die interesse, belangstelling of bewondering heeft voor het menselijk lichaam en hier, op een originele en plezierige manier, meer kennis en ervaring over op wil doen.
Deze nieuwe manier van studeren sluit zeer goed aan bij de professionele empathie van therapeuten, aangezien het opnemen van de leerstof op deze manier veel makkelijker gaat en deze stof voor zeer lange tijd paraat blijft tijdens werk of behandelingen. Je beleeft het “Wonder van het bestaan” aan den lijve als het ware.

Verwezenlijking van een droom
De opleidingen Nieuwe Stijl van de EnergieSchool.nl hebben al veel (aankomend) therapeuten geholpen hun droom – Een eigen Praktijk – te starten. Onze opleidingen zijn meer dan volledig. Ervaar het zelf.
Uniek Leersysteem wordt toegepast bij de opleidingen Medische Basiskennis opleiding, Psychosociale Basiskennis opleiding en de Combi-opleiding Medisch & Psychosociale Basiskennis, evenals bij de nascholingen en het verdere aanbod.

Al onze opleidingen Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis zijn volledig erkend door CPION volgens Plato eindtermen.
De bij- en nascholingen door CGO. Officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)
Kiezen voor ons
  • De opleidingen Medische en Psychosociale Basiskennis zijn erkend door CPION
  • De nascholingsdagen zijn geaccrediteerd door CGO
  • Officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)