fbpx

Even voorstellen: Sterre Groenendijk

We zijn zeer enthousiast met de komst van Sterre Groenendijk als docent aan de Energieschool. Tijdens haar opleiding tot psycholoog aan de universiteit van Utrecht, merkte Sterre dat mensen helpen echt haar passie is. “Ik zie het als een voorrecht om een ander te helpen groeien, zichzelf beter te leren kennen en voor zich zelf te leren kiezen.”

Tijdens de opleiding psychologie miste ze naar eigen zeggen een stuk. “Cognitieve therapie is zeer zinvol en ik maak gebruik van technieken uit de cognitieve en gedrags- therapie, maar voor veel mensen is dit niet genoeg. Het probleem/de klacht blijft in hun lichaam of ze weten wel dat het patroon niet handig is en snappen waar het vandaan komt, maar zijn niet in staat om dit te veranderen.”

Daarom heeft Sterre toen haar Master in de klinische en gezondheids- psychologie had afgerond, en is opleiding tot EFT-realisatietherapeut gaan volgen bij Ben Meijer. EFT is een hele mooie, vooral werkzame, techniek die het lichaam geheel bij de behandeling betrekt en waarin het niet alleen om het begrijpen van de problemen gaat, maar om het oplossen ervan. Daarnaast schoolt Sterre zichzelf voortdurend bij via zelfstudie en cursussen. Zoals bijvoorbeeld onlangs de opleiding natuurgeneeskunde.

Sterre zal binnen de Energieschool o.a. de nascholingsdag Hooggevoeligheid gaan verzorgen, en samen met Netty Nieuwlaat de Combi-opleiding.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×